Personal training

Etusivu  »  Personal training

Mitä on personal training?

MKO PowertrainingPersonal trainer on henkilökohtainen valmentajasi, joka tukee ja motivoi sinua saavuttamaan haluamasi tavoitteet kuntosaliharjoittelussa.

Valmentaja ottaa huomioon henkilökohtaiset ominaisuutesi jonka perusteella suunnittelee sinulle sopivat liikunta- ja ravinto-ohjelmat.

Valmentajan avulla saat varmasti tuloksia aikaiseksi, harjoittelusta tulee säännöllistä ja osa elämääsi.

Valmentaja opettaa sinulle oikeanlaiset suoritustekniikat jolloin harjoittelu on turvallista.

Tavoitteesi voi olla mikä tahansa, Personal Trainer auttaa sinua lähtökohdistasi riippumatta!

Mkopowertraining
• Personal training
• Voima- ja fysiikkavalmennus
• Ravintovalmennus

mkopowertraining.fi
Instagram @mkopowertraining

Mikko Korpeinen
mikko@mkopowertraining.fi
050 516 4516

Valitse valmentajasi

Jenniina Lamminpohja
Voimavalmennus, voimanostovalmennus

Jenniina Lamminpohja • Voimavalmennus, voimanostovalmennus

Moi! Olen Jenniina Lamminpohja, personal trainer, liikuntaneuvoja sekä voima- ja ravintovalmentaja. Valmentamisen lisäksi kilpailen voimanostossa tavoitteellisesti.

Voimanostossa parhaimpia saavutuksiani ovat penkkipunnerruksen SM-hopea 2021 sekä klassisen voimanoston SM-kilpailuiden 5. sija vuonna 2020. Oma vahvuuteni on ehdottomasti penkkipunnerrus!

Yhteydenotto:
jenniina.lamminpohja@mkopowertraining.fi

Erika Niemi
Personal Trainer

Erika Niemi • Personal Trainer

Moi, olen Erika Niemi, personal trainer ja entinen trampoliini-voimistelija ja kyseisen lajin parissa treenasin sekä kilpailin noin kuuden vuoden ajan.

Kilpaurheilurani päättyi loukkaantumiseen, josta olen selvinnyt kuntoutuksen ja oikenalaisen harjoittelun avulla ja hetkellä treenaan tähdäten voimanosto-kilpailuihin.

Valmentajana olen tarkka siitä, että liikkeet tehdään oikein ja hyvällä tekniikalla.

Yhteydenotto:
erika.niemi@mkopowertraining.fi

Hanna Ahola
Juoksu- ja voimavalmennus, personal training

Hanna Ahola • Juoksu-ja voimavalmennus, personal training

Moikka! Olen Hanna Ahola, koulutukseltani liikuntaneuvoja ja personal trainer. Omaan vahvan tieto-taitopohjan niin voimaharjoittelusta kuin kestävyysurheilustakin. Suhtaudun myös intohimoisesti urheilijan ravitsemukseen liittyviin asioihin ja näenkin sen tärkeänä osana tavoitteellista urheilua.

Minulla on elämän mittainen tausta eri urheilulajien parista, mutta tällä hetkellä harrastan tavoitteellista voimaharjoittelua sekä kestävyysjuoksua maraton+ matkoilla. Erilaisten lajien yhdistäminen ja tuloksen tekeminen molemmissa lajeissa ei siis ole mahdottomuus ja pidänkin sitä omana vahvuutenani!

Valmentajana haluan keskittyä aina isoon kokonaisuuteen. Siksi minulle onkin erityisen tärkeää, että valmennus perustuu valmentajan ja valmennettavan väliseen luottamukseen.

Treeneissä painotan hyvää tekniikkaa, itsensä haastamista ja kehittämistä, sekä riittävän usein sinne kuuluisalle epämukavuusalueelle poistumista. Asetetaan siis yhdessä selkeät tavoitteet ja lähdetään fiksusti ja päämäärätietoisesti niitä kohti!

Yhteydenotto:
hanna.ahola@mkopowertraining.fi